Vi er en autorisert regnskapsfører

Ser du etter en autorisert regnskapsfører? Som autorisert regnskapsfører er man underlagt en lang rekke krav fra Finanstilsynet. Dette er for å sikre en høy kvalitet på regnskapstjenestene og dermed større trygghet for kunden. Brænds Økonomi AS i Askim er en autorisert regnskapsfører som har posisjonert seg som et naturlig førstevalg for en rekke ulike kunder fra Kristiansand i sør til Balsfjord i nord.

For å bli autorisert regnskapsfører skal man innfri en lang rekke krav til utdannelse og relevant arbeidserfaring. Dette kvalitetssikringssystemet gjør at du som kunde alltid kan forvente regnskapstjenester i full overensstemmelse med gjeldende lover og regler fra en autorisert regnskapsfører.

En aktør med bredt kompetansefelt

Vi er en autorisert regnskapsfører som takket være våre mange medarbeidere har et bredt kompetansefelt. Med andre ord utgjør vi en komplett samarbeidspartner når du møter ulike utfordringer på økonomifronten. Uansett om du for eksempel trenger bistand i forbindelse med strategiske beslutninger eller har behov for pålitelig lønnskjøring kan vi skreddersy en løsning som passer for akkurat deg og dine behov.

Vi legger vekt på en tillitsfull relasjon og møter alltid våre kunder i øyehøyde. Vår prioritering av kvalitet i alt vi gjør har bidratt til vår store portefølje av fornøyde kunder.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende hvordan vi kan assistere deg som autorisert regnskapsfører er det bare å kontakte oss.