Kompetent og pålitelig bedriftsrådgivning

Møter bedriften økonomiske utfordringer kan det være tilrådelig med bedriftsrådgivning. Brænds Økonomi AS tilbyr bedriftsrådgivning basert på mange års erfaring, og vi har stor kunnskap om de utfordringene bedrifter i ulike bransjer møter. Vår bedriftsrådgivning er basert på kontinuerlig oppdatert kunnskap .

Det er ikke uvanlig at bedrifter opplever kriseperioder. Med bedriftsrådgivning sikrer du deg muligheten for å redusere varigheten av krisen - samtidig som du får bedre overblikk over dine strategiske muligheter når bedriften skal styrke posisjonen på markedet. Vi vekter dialog og tillit meget høyt. Gjennom størst mulig kjennskap til din bedrift kan vi tilby bedriftsrådgivning som er pålitelig og skreddersydd.

Vi har kunder fra hele landet

Brænds Økonomi AS har ikke bare posisjonert seg som et naturlig førstevalg for en rekke bedrifter i Askim og omegn. Vår kompromissløse profesjonalisme har bidratt til at vi nå har kunder fra Kristiansand i sør til Balsfjord i nord. Dette er noe vi er svært stolte over, og noe som vi anser for å være en direkte konsekvens av den høye kvaliteten våre regnskapstjenester og bedriftsrådgivning holder.

Våre 15 engasjerte medarbeidere har høy faglighet og bidrar alle til at våre regnskapstjenester foregår i full harmoni med gjeldende lover og regler.

Ønsker du å høre mer om hvordanvi kan bistå deg med kompetent bedriftsrådgivning er det bare å kontakte oss.