Brænds Økonomi AS har regnskap som hovedfokus

Har du behov for bistand innen regnskap? Brænds Økonomi i Askim har med mange engasjerte medarbeidere mulighet for å tilby deg en rekke ulike tjenester innen regnskap. Vi tilbyr blant annet regnskapsføring gjennom året med årsavslutning og selvangivelser, avlønning av ansatte samt fakturering.

Vårt brede kompetansefelt innen regnskap gjør at vi også kan tilby ulike typer bedriftsrådgivning. Brænds Økonnomi AS utfører økonomisk veiledning, herunder regnskapsanalyse, personlig økonomi, skatteplanlegging, produktkalkyler, likviditetsanalyser og -planer, budsjettering samt vurdering av nye prosjekter. Vi bistår med hjelp til selskapsetablering, -overdragelser og -opphør, generell bedriftsrådgivning og dessuten også budsjettering.

Med andre ord er vi en allsidig aktør innen regnskap, og våre tjenester representerer en totalløsning når du trenger en solid samarbeidspartner innen økonomi. Vårt medlemskap i NARF sikrer at våre tjenester innen regnskap er i full harmoni med de høyeste standardene i Norge.

Vi møter våre kunder i øyehøyde

Vi tar alltid våre kunders utfordringer og problemer på alvor. I oss har du et pålitelig regnskapsbyrå som alltid setter dine behov og ønsker i sentrum. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen. Dette skjer blant annet gjennom eksterne kurs der vi jevnlig blir ajourført på nyheter innenfor økonomi, regnskapslovgivning, skatt- og avgiftsvedtak, lønningsbestemmelser m.m.

Ønsker du mer informasjonvedrørende hvordan vi kan bistå deg og din bedrift innen regnskaper det bare å kontakte oss.