Vi er en kompetent regnskapsfører

Brænds Økonomi AS er det trygge valget når du trenger en autorisert regnskapsfører. Som en veletablert og anerkjent regnskapsfører kan du alltid forvente at våre tjenester foregår i harmoni med de høyeste standardene på området. Vårt medlemskap i NARF gjør dessuten at vi alltid er ajourførte på nye lover og regler. Vi er med andre ord en regnskapsfører som fungerer som din pålitelig og solide samarbeidspartner i forbindelse med alle dine økonomiske utfordringer.

Økonomien er en meget viktig del av bedriften. Derfor er det et område der det ikke er plass til slurv og feil. Velger du oss, velger du en kompetent regnskapsfører som vekter profesjonalisme i alle ledd. Uansett om det for eksempel dreier seg om fakturering, bedriftsrådgivning eller lønnskjøring kan vi sørge for å tilby smidige løsninger som passer for akkurat deg og din bedrift.

En regnskapsfører med kunder i både sør og nord

Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet har vi bygget opp en omfattende portefølje av fornøyde kunder som verdsetter vår evne til å levere skreddersydde regnskapstjenester til avtalt tid. Vi har dessuten en hyggelig prispolitikk som gjør vårt tilbud ekstra attraktivt.

Vi er en regnskapsfører med base i Askim, men våre kunder kommer fra Kristiansand i sør til Balsfjord i nord.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon om hvordan vi kan bistå deg som regnskapsfører.