Top
Brænds Økonomi / Om oss

Velkommen til Brænds Økonomi AS!

Hvem er vi?

Vi som arbeider i Brænds Økonomi AS er en samlet flokk på 20 ansatte, hvor 9 av oss er autoriserte regnskapsførere. Sammen har vi en bred teoretisk og praktisk utdannelse blant annet industri og handel. vi bestreber oss på å ha ferske kunnskaper, og gjennom eksterne kurs blir vi jevnlig ajourført på nyheter innenfor økonomi, regnskapslovgivning, skatt- og avgiftsvedtak. lønningsbestemmelser m.m.

Vi er klientenes samtalepartnere like mye som deres problemløsere i små og store saker.

Våre klienter er alltid velkommen innom til en prat og evt. planlegging

Historikk

Brænds Økonomi AS sin historie startet helt tilbake til 1979, men da med navnet Brænds Økonomi & Regnskapsservice. Dette enkeltmannsforetaket ble startet opp av Yngve Brænd som ansatte en regnskapsmedarbeider som jobber på kreditt. Arbeidet den gang var å føre regnskap for flere Homes Agenter som solgte sokker ol. direkte til dagligvarebutikker.

Over tid så ble det for mye arbeid for den ansatte regnskapsmedarbeideren, så Yngve Brænd selv begynte å føre regnskap på kveldstid, og til slutt ble arbeidet en heltidsjobb. Årene gikk og bedriften ble større og større. I 2003 ble aksjeselskapet Brænds Økonomi AS stiftet og enkeltmannsforetaket Brænds Økonomi & Regnskapsservice ble avsluttet.

I 2008 noen år etter oppstarten av Brænds Økonomi AS, så kommer sønn Knut Inge Brænd og tar over roret og går inn som daglig leder av det som ble en familiebedrift.

Brænds Økonomi AS er den dag i dag fortsatt i full drift og har etablert seg godt i Askim. Stedet regnskapsbedriften har holdt til i over 40 år.

Ønsker du at vi skal bidra til at du lykkes?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.