Årsoppgjør

I Norge er alle bedrifter pålagt å sende inn årsoppgjøret til Brønnøysundsregisteret. Årsoppgjøret er grunnlaget som bestemmer hvor mye bedriften skal betale i skatt. Ved hjelp av erfarne regnskapsførere kan din bedrift være sikker på at tallene som leveres er riktige.

I dette dokumentet finner man resultatregnskap, balanse og årsberetning. Det kan også være aktuelt å inkludere konsernoppgjøret. Når våre regnskapsførere utarbeider din bedrifts årsregnskap og noter, tar de også for seg teknisk utarbeidelse av ligningspapirer, og aksjonæroppgaver. Vi er god kjent med alle lover, regler og frister knyttet til denne prosessen.

Dokument for økt effektivitet og lønnsomhet

Ved hjelp av et godt utarbeidet årsoppgjør er det mulig for ledelsen av bedriften og utføre god økonomisk styring, ta informerte valg og veloverveide avgjøresler. Vi kan bistå med økonomisk rådgivning om ønskelig, og være behjelpelige med å øke bedriftens effektivitet og lønnsomhet.

Brænds Økonomi AS holder til i Askim, men vi tar i mot kunder fra hele Norge. Vi har erfaring fra en rekke bransjer, og er god kjent med de utfordringer som bedrifter møter fra nord til sør.

Ta gjerne kontakt med Brænds Økonomi AS om du har spørsmål om årsoppgjør for bedrifter.