Top
Brænds Økonomi / Tjenester / Fakturering

Fakturering

Det er viktig at din bedrift får betalt for tjenester eller produkter som leveres. Ved hjelp av et oversiktlig fakturasystem er det mulig å effektivisere prosessen, og følge opp at betaling kommer inn fra kunder.

Bistand fra start til slutt med faktura

Våre fakturatjenester sørger for at dine kunder ikke opplever feilfakturering eller mangelfulle fakturaer, slik at prosessen ikke stopper opp og man må vente lenge på utbetalinger. Vi kan også bistå oppsett av faktura til utsending, samt oppfølging av faktura og innbetaling. Blir det nødvendig kan vi også hjelpe din bedrift med oppsett og inndriving av inkasso. Slik slipper din bedrift å bruke verdifull tid på å sette seg inn i alle lover og regler tilknyttet faktureringsprosessen.

Autoriserte regnskapsførere gir deg oversikt

Etter mange år som regnskapsfører til bedrifter fra hele landet er vi godt kjente med hvordan betalingsprosessen ofte arter seg for ulike bransjer. Vi vil bruke våre erfaringer til å sørge for at din bedrift får inn betaling for leverte produkter og tjenester. Har du behov for bistand rundt budsjettering, årsoppgjør, eller trenger økonomisk rådgivning kan en av våre 9 autoriserte regnskapsførere også hjelpe deg med dette.

Trenger du regnskapshjelp eller rådgivning?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.