Brænds Økonomi AS bistår med kjøring av lønn

Brænds Økonomi AS tilbyr pålitelig kjøring av lønn. Håndtering av lønn er en viktig del av en bedrifts aktiviteter, og det stilles store krav til stabilitet og grundighet i forbindelse med utbetaling av lønn. For å sikre en smidig og enklere hverdag for deg og din bedrift, kan du med fordel overlate lønnskjøring til Brænds Økonomi AS. Vi har solid kompetanse og lang erfaring innen denne økonomifunksjonen, og med oss som ansvarlig for kjøring av lønn sikrer du deg at korrekt lønn utbetales til avtalt tid.

Brænds Økonomi AS er lokalisert på Haugomsenteret i Askim, og våre kunder kommer ikke bare fra lokalområdet, men også fra lengst nord i landet. Våre regnskapstjenester er attraktive takket være våre fornuftige prispolitikk og vårt kompromissløse fokus på kvalitet. Derfor har vi siden vår etablering bygget opp en stor portefølje av fornøyde kunder fra en rekke ulike bransjer.

Vi er en allsidig aktør

Vi råder over en stor mengde engasjerte medarbeidere med stor faglig stolthet. Dette setter sitt preg på alle våre regnskapsaktiviteter.

Vårt brede kompetansefelt bidrar til at vi kan tilby en rekke ulike regnskapstjenester. Vi kan, som autorisert regnskapsfører, i tillegg til regnskapstjenester tilby økonomisk rådgivning basert på høy kunnskap og godt overblikk. Hos oss blir du møtt i øyehøyde, og vi sammensetter alltid løsninger basert på dine ønsker og behov.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon vedrørende hvordan vi kan bistå deg med kjøring av lønn.