Et veletablert regnskapskontor

Brænds Økonomi AS er et anerkjent og veletablert regnskapskontor som baserer regnskapstjenestene på solide kompetanser og lang erfaring. Vi er et regnskapskontor som råder over en større medarbeiderstab, og vi har derfor et bredt kompetansefelt som dekker alle behov innen regnskap. På vårt regnskapskontor jobber engasjerte fagfolk med høy yrkesstolthet. Vi møter alle våre kunder i øyehøyde og setter sammen løsninger basert på akkurat dine ønsker og behov.

Vi vekter kvalitet i alt vi gjør, og vår evne til å levere pålitelige tjenester til avtalt tid har bidratt til våre mange fornøyde kunder. Vårt regnskapskontor ligger i Haugomsenteret i Askim, men våre kunder kommer ikke bare fra lokalområdet. Vår solide innsats over en årrekke har gjort at vi nå har kunder fra Kristiansand i sør til Balsfjord i nord.

Vi er et allsidig regnskapskontor

Vårt regnskapskontor tilbyr et bredt knippe av ulike regnskapstjenester. Vi har kunder fra mange ulike bransjer og kjenner derfor til de forskjellige økonomiske utfordringene som forekommer i bransjene.

Uansett om du for eksempel trenger kompetent bedriftsrådgivning i en krisesituasjon eller behøver pålitelig fakturering, kan du med bistand fra oss frigjøre viktige ressurser som du kan bruke på bedriftens kjerneaktiviteter i stedet.

Ønsker du ytterligere informasjon vedrørende hvordan vi kan bistå deg som anerkjent regnskapskontor er det bare å ta kontakt.